Kiek dar esame skolingi AMB?

Taupanti, pensijas mažinanti, mokesčius didinanti ir netgi dar dešinioji vyriausybė nutarė:

”Skirtos lėšos Prezidento A. Brazausko kapavietės sutvarkymui
2011/03/30

Vyriausybė dalį Privatizavimo fondo lėšų skirs Prezidento Algirdo Brazausko kapavietės sutvarkymui Vilniaus Antakalnio kapinėse. Jos sutvarkymui skiriama 128 tūkst. litų, už lėšų panaudojimą bus atsakinga Kultūros ministerija. “

Gerai. Labai gerai. Reikėtų dar papildyti Konstituciją organiniu įstatymu, pagal kurį Lietuvos Komunistų Partijos Centro Komiteto pirmasis sekretorius, prezidentės Dalios Grybauskaitės mokytojas būtų kasmet pagerbiamas masiškai šaudant “Alitos” šampaną nuo “Draugystės” viešbučio ir Valdovų rūmų stogų. Už kokią padorią sumą. Tam galima būtų įvesti dar ir abonentinį mokestį, kurį įvesti Lietuvos radijui ir televizijai visada yra arba jau, arba dar ne laikas. Juk niekas nežino, kiek kainuoja plytelės, kryžius ir gėlės.

Juk esame amžinai skolingi ir ne miūsų reikalas – kiek.

, , , , , , , , ,

  1. #1 by next on 30 kovo, 2011 - 1:00 pm

    aš taip suprantu , kad panteoną AMBalui statys Panevėžio statybos trestas? Ar vėl kažką supainiojau?

  2. #2 by hmm on 31 kovo, 2011 - 12:31 pm

    Apie nenuoseklų lojimą
    Kovas 30, 2011

    Toks vienas G.Vagnoriaus biografijų rašytojas ir politikos apžvalgininku besiskelbiantis asmuo, savo tinklaraštyje pastaruoju metu bandantis pasididinti sau SEO tiražuodamas mano pavardę, didžiai pasipiktino, kad Vyriausybė skyrė net 128 tūkstančius litų velionio A.Brazausko kapavietės sutvarkymui.

    Drąsu.

    Rūpestinga.

    Tačiau labai nenuoseklu. Sakyčiau, visiškai užkalnio stiliumi, kai norisi ką nors pasakyti, o minčių trūksta, tada belieka arba perskaičius antraštes nusišnekėti, arba šokti ant stalo kaip buvusiam vienam premjero atstovui spaudui su tamsia dėme gana matomoje kelnių vietoje.

    Nenuoseklu todėl, kad tas pats “apžvalgininkas” vos prieš pusantrų metų išdidžiai ir viešai man aiškino, kad tūkstantis šen, tūkstantis ten – nieko nereiškia ir labai protingai klausė, kokią įtaką tai “turi biudžeto surinkimui ir ekonominės krizės įveikimui”.

    Ir jau labai atsakingai bylojo, kad jam asmeniškai “daug pikčiau yra dėl nepadaromų darbų, įstatymų kokybės, parlamentinės kontrolės neefektyvumo, politinės valios ir talento stokos daugelyje sričių”.

    O dabar štai piktinasi dėl niekingų 128 tūkstantėlių…

    Nei darbai, nei kokybė, nei kontrolė nebesvarbu…

    Tipiškas Lietuvos politikos apžvalgininkas…

    Loja, loja, pavizgina uodegytę gavęs maisto iš jį maitinančių rankų ir vėl loja.

    Ant ko ir dėl ko – nesvarbu.

    Juk maistą gauna už lojimą

    • #3 by Tomas Čyvas on 31 kovo, 2011 - 1:03 pm

      🙂 Pono BNS direktoriaus retorika artėja prie visiškai tobulos 🙂

  3. #4 by asesuas on 31 kovo, 2011 - 6:38 pm

    Nereikia taip šaipytis iš A.Račo… Kartais man po tų visų jo prieštaravimų su žmogiškąja morale – palaikymas pedofilų D.Kedžio byloje, užstojimas homoseksualų eitynių Vilniuje ir dabar kova prieš Bažnyčią… – atrodo, jog arba jis homoseksualas arba jo vaikai išsigimėliai (homosekai arba lesbietės).

    Bet tai , jog A.Račas neturi jokio vidinio supratimo apie moralę – faktas. Jo pasąmonėje vien tik apibrėžimai ir jų paneigimai. Atrodo, kaip ligonis bandantis ligoninėje būti gydytoju.

Parašykite komentarą