Beprotnamis balsuoja už Putiną (N-21)

Kam nėra 21-rių – net nemėginkite žiūrėti video. O esmė labai paprasta – nedemokratiškoje Rusijoje galima taip dainuoti apie carą. Demokratiškoje Lietuvoje, kaip žinia, už pasikėsinimą įžeisti prezidentę, keliamos baudžiamosios bylos.

Kas jei apie Dalią Grybauskaitę padainuotų šitaip?:

Terorizmu Eglę Kusaitę kaltinantys prokurorai Justas Laucius ir Mindaugas Dūda suorganizavo jai bylą, nes pasijuto įžeisti jos besiginant žodžių, kad prokurorai, jos nuomone, gali patys būti nusikaltėliais. Daug sykių jau graudenta ir kalbėta, kad kitiems leidžiama juos taip vadinti.

Kadangi minėti prokurorai ir Lietuvos saugumiečiai šioje byloje noriai bendradarbiavo su kolegomis iš Rusijos, jų jautrioms asmenybėms siūlau irgi nežiūrėti dar vieno video. Nors jame vien tik pagirios jų dvasiniams broliams.

Už ką balsuoja mūsų beprotnamis?

, , , , , , ,

  1. #1 by Andrius Burlega on 25 spalio, 2011 - 1:44 pm

    A litovskyi durdom jau 20 metu ant konservatoriu laikosi ir nieko.

    • #2 by hs on 25 spalio, 2011 - 1:54 pm

      Nea. Per 20 metų daugiausiai daugiausiai valdė ne konservatoriai 🙂 Kad ir ką apie juos manytume, bet daugiausiai laiko valdžioje išrinktieji tų, kuriems “Landsbergis kolūkius sugriovė“ 🙂

  2. #4 by Andrius Burlega on 25 spalio, 2011 - 2:03 pm

    Nu da. Papasakok kam nors. Naujoji politine sistema buvo Landsbergio idiegta. Juk aukojo ir JAV ir Vatikanas ir kiti. O tie, kuriu kolukius sugriove — tylomis pritare. Lauke kas bus toliau, hahaha.

    • #5 by hs on 25 spalio, 2011 - 2:13 pm

      Ir kaip ją Landsbergis įdiegė? Pralošdamas rinkimus 1992?, kai kartu priimta Konstitucija? Ar dar labiau diegė, kai 1993 AMB tapo prezidentu? Kliedite ir nejuntate. Gėda.

      • #6 by douktris on 25 spalio, 2011 - 2:31 pm

        kokia nelaime!, komunistu partijos sekretorius nustume nuo lovio kgb stukaciu. as irgi tada labai pergyvenau, tsakant, zalias dar buvau

      • #7 by hs on 25 spalio, 2011 - 2:40 pm

        Aš nesiimu aiškinti – kuris geresnis. Tiesiogt tata jokis “naujos tvarkos“ neįdiegė“ ir taškas. Didžiąją dalį laiko valdo jo oponentai – daugiausia besiilgį sovietų 🙂 Tai kur problema? 🙂

      • #8 by douktris on 25 spalio, 2011 - 4:07 pm

        kaipgi nesupranti, problema tame, kad tie buki sovietikusai nenori lysti y nauja modernu NWO garda is sugriauto seno ir gaisina brangu laika satanistams!

      • #9 by douktris on 25 spalio, 2011 - 4:16 pm

        ir dar. paciam dabar dejuoti del nustumto nuo lovio propesoriaus lyg ir nederetu, jo buldozeris – kubiloidas pilnu gazu stumia Lietuva ant NWO prarajos

  3. #10 by andriusburlega on 26 spalio, 2011 - 7:22 pm

    91 viskas buvo sugriauta. Kada barikados buvo lipdomos aplink valdymo auksciausiaja institucija, tai tik tam, kad kiti nematytu, kaip griaunama bus. Mano pazistamas, savanoris, stovejes prie AT (beje, kurio akivaizdoje ta nelaimeli savanori, kuris issisoko, kai visai nereikejo, nusove) iki siol nagus griauzia uz patikluma. Ne ginti reikejo, bet Landsbergi nusauti reikejo. O jis, beje, tuo metu buvo labiausiai saugomas Rytu Europoje valstybes asmuo. Uz kieno pinigus ir kieno iniciatyva — ar reikia sakyti?

  4. #11 by andriusburlega on 26 spalio, 2011 - 7:22 pm

    91 viskas buvo sugriauta. Kada barikados buvo lipdomos aplink valdymo auksciausiaja institucija, tai tik tam, kad kiti nematytu, kaip griaunama bus. Mano pazistamas, savanoris, stovejes prie AT (beje, kurio akivaizdoje ta nelaimeli savanori, kuris issisoko, kai visai nereikejo, nusove) iki siol nagus griauzia uz patikluma. Ne ginti reikejo, bet Landsbergi nusauti reikejo. O jis, beje, tuo metu buvo labiausiai saugomas Rytu Europoje valstybes asmuo. Uz kieno pinigus ir kieno iniciatyva — ar reikia sakyti?

  5. #12 by Jakudza on 27 spalio, 2011 - 1:59 am

    Burlėga, nusišauk tu pats su savo kvailystėmis. Taukšti bile ką ir provokuoti diskusijai su beprasmybėmis yra gal ir malonus užsiėmimas, kai gyvenime tragiškai neturi ką veikti. “91-ais viskas buvo sugriauta“ 🙂 Žinai, dėkui Dievui, kad tada kai ką sugriauti pavyko. Kas kita, kad nepavyko išnaiknti idiotų (kaip tu) ir komuniaginių nomenklatūrinių gaujų, kurios sulindo į visas partijas ir ištasė po plytą gausybę turto (visai ne tais metais, kaip čia kliedi). Bet ką čia su bepročiu šenkėti, kuriam “Landsbergis kolūkius sugriovė“. Smirdėk toliau užsibarikadavęs savo beprotybėje.

    p.s. Man ant tatos nusispjauti – nelabai už jį kada ir balsavau, bet savo paleckinius pezalus nešk pas tą statlinisto otpryską. Čia šiaip normalių žmonių pasikalbėjimų vieta.

  6. #13 by andriusburlega on 27 spalio, 2011 - 1:34 pm

    Nipizdi. Greit labai paprastai spresim siuos klausimus. Paprasciau, nei tau atrodo. Jeigu lietuviai dar dalbajobo busenoj, tai vakaru jaunimas darosi paprastas — ima buteli su skysiu, padega ir meta.

    • #14 by Tomas Čyvas on 29 spalio, 2011 - 12:28 pm

      Andriau, labai kategoriškai perspėju. Galite turėti kokias tik norite nuomones apie Landsbergį ir net šlovinti Staliną, jei tikrai pavyko tiek nukvakti. Tik varyti rusišku matu prašyčiau kur kitur. Nei aš nesu labai svarbus, nei mano tinklaraštis. Ir jūs turite daug pasirinkimų. Tiesiog užblokuosiu velniop. Negi jau leksikoje tokios problemos, kad be keiksmų skiemenų žodyje trūksta, kaip kokiam SSRS liaudies deputatui?

  7. #15 by andriusburlega on 27 spalio, 2011 - 1:36 pm

    O ta iskrypeli mielai nusauciau. Vykes i Dubline Briuselyje galvojau, gal islipti aplankyti. Tik kad rankos buvo tuscios. Neigi gi tusciomis.

    • #16 by Žmogus-dundukas on 27 spalio, 2011 - 6:53 pm

      Andriau,Liancberga jau nebegyvas.Jis jau zombis be nuovokos.Tik širdelė dar tuksi ,varoma batareikomis….

  8. #17 by Marius on 28 spalio, 2011 - 6:46 am

    Ką gi sprendžiant iš pateiktos video medžiagos Rusijoje saviraiškos laisvė yra didesnė nei Lietuvoje. Sukūrus kažką panašaus Lietuvoje kiltų tokia isterija, kad sunku įsivaizduoti. M. Adomėnui net teatro afišos nepatinka… O tie Adamkaus ir Grybauskaitės “įžeidimai“ tik paliudija kokia absurdiška yra Lietuvos teisinė sistema. juk nestabdomas absurdas tik plinta. Nesustabdė tada, vėliau žiūrėkite į ką išvirto: teroristė E. Kusaitė arba teisingumo ministras besivadovaujantis LTSR nutarimais…

  9. #18 by Diktatorius on 1 lapkričio, 2011 - 9:27 pm

    Galima dar pridėti tai, kad LR teisėjai jau prisilygino save šarlatanams ir leidžia sau teisti žmones be įrodymų, vadovaujantis tik savo vidiniu įsitikinimu. O dar kažkokio kūrio teismo sprendimai priimti vadovaujantis dvasiomis. Demokratija.

Parašykite komentarą