Sprogdinsiu Mėnulį

  • Oficialiai pareiškiu, kad priėmiau Islamą ir todėl ketinu susprogdinti Mėnulį. Labai prašau šį mano prisipažinimą nusiųsti į VSD ir prokurorui Mindaugui Dūdai. Kadangi grasinimas nepaprastai realus ir pavojingas – tikiuosi (žemę ištiktų katastrofa), kad ir man bus paprašyta bent dešimties metų, kaip šiandien pasiūlyta Eglei Kusaitei.

  • Įrodyminė bazė: šis mano įrašas, bendravimas su E. Kusaite, faktas, kad turiu daug draugų musulmonų ir internete tikrai ne kartą skaičiau apie sprogmenis. Amerikiečiai Mėnulyje yra buvę, vadinasi ir man tai teoriškai įmanoma.

  • Elektroninės ir šiaip visokios fantazijos juk vertos daugiau metų, negu šis tas realaus…. .

, , , , , ,

  1. #1 by Matelis on 8 vasario, 2013 - 10:06 pm

    Puiki mintis, Tomai. Man mėnulis irgi jau seniai pabodo, vieno problemos su juo: kai naktį jis įžengia pas tave per langą, imi vietoje miego stogais vaikščioti, o jei pavasarį agurkus pasodini neatsiklausęs mėnulio, žiūrėk – ima jie ir nederlingais tampa. Ta proga pasikuičiau savo senų knygų lentynose ir radau dar caro Pistono laikų knygelę “kaip pasigaminti sprogmenų“. Konspiracijos sumetimais, kad joks dūda nesuprastų, pavadinimą, aišku, kitokį parašiau, bet parduodu ją papigiaja – 60 lt. Va čia jos lentyna http://skelbimai.draugas.lt/Techniniai-cheminiai-receptai-Kaunas-Knygos-Laisvalaikis?View&Id=294032&Seq=cd8429161dc56a4941bc5d0ac2c662db
    p.s. bet iš tikro tai tikrai sunkiai suvokiamą bausmę siūlo prokurorai. Matyt tų pačių rusų prakurorų pamokinti.

  2. #2 by tikras lietuvis on 10 vasario, 2013 - 10:11 am

    Mateliui.
    Kodėl daug siūlo?
    Normaliai siūlo, jei įrodo, kad grasinimai buvo realūs.

  1. Sprogdinsiu Mėnulį | ww.lt - keletas įdomių blogų pasiskaitymui
  2. Tomas Čyvas apskųstas generalinei prikuratūrai « Tomas Čyvas

Parašykite komentarą