Dalios Grybauskaitės niekas nekompromituoja?

 

„Sunku ginčytis, bet atrodo, kad ir Dalia Grybauskaitė pasimovė ant seno triuko – „Kompromituojanti nuotrauka“, kaip ir buvo pakištas praktiškai Arūnas Valinskas ir dar Valdas Adamkus kažkur prisifotografavęs buvo…“, – rašo labai savotiškas tinklalapis pipedija.com

Bet nemanau. Juk tik kokiam Arūnui Valinskui nedera gerti degtinės su kažkokiu ten Michalskiu arba visą gyvenimą reikia barstytis plikę pelenais dėl to, kad yra matomas nuotraukoje su Henriku Daktaru.

D. Grybauskaitės atvejis visada bus kitoks, nes apie šventuosius ir populiariuosius blogai kalbėti negalima, jie turbūt nė šešėlio nemeta saulėtą dieną.

„Taigi: "Prezidentė apdovanoja lenktynininkus" – didelė šventė ir pilnos kelnės! Matome, kaip Prezidentė apdovanojo Ralio aplink Lietuvą 2010 nugalėjtojus, kauniečių ekipažą Egidijų Paulauską ir Eduardą Jaką. Kas čia ne taip…?“, – teiraujasi ekscentriškoji „pipedija“.

Naivi ta “pipedija” ir pasiklydusi realybėje – nesiorientuoja reitinguose. Manau, kad viskas gerai. Susirūpino mat ponai, kad vienas iš besišypsančių nuotraukoje veidų – E. Paulauskas – anksčiau regis turėjo šiokių tokių bėdų su teisėsauga dėl narkotikų ir kitų garbingų dalykų.

Na ir kas?, – suriks pasipiktinęs D. Grybauskaitės gerbėjas? – Argi prezidentė kalta, kad jos taurę laimėjo kažkada su kitomis sporto šakomis sietas personažas? Žinoma nieko. Tik kuo tuomet buvo dėtas A. Valinskas? Klausimas retorinis ir į reitingų viršūnę nekylantis… . Sakoma, kad net teisėsaugos reforma šoliuoja į priekį septymyliais žingsniais. Dar greičiau, nei važiuoja ralistai.

, , , , ,

  1. #1 by labaslietuva on 27 gruodžio, 2010 - 3:13 pm

    The Econimist rase, kad yra tikimybe, jog su ja pasielgs kaip su Paksu. Pries pora savaiciu.

  2. #2 by Andrius on 27 gruodžio, 2010 - 3:27 pm

    O jei economist nerašytų,tai niekas ir nežinotų,kaip susapnuotas mistinis klanas “pasielgs su prezidente“?:)Prezidentė pati iš labai įtakingo klano-ne veltui maximai padovanojo 72 milijonus mūsų PVM,kuris turėjo patekti į biudžetą.

  3. #3 by Andrius on 27 gruodžio, 2010 - 8:51 pm

    „A.Lukašenka yra ekonominio ir politinio stabilumo Baltarusijoje ir jos nepriklausomybės garantas. Mes nenorėtume, kad mūsų kaimynė būtų antra Rusija“, – taip, anot „Reuters“, kalbėjo D.Grybauskaitė.

    „Opozicija nėra rimta ir neturi jokių galimybių jokiuose rinkimuose. A.Lukašenka galėtų laimėti 99 proc., bet laimės tik 75 proc., kad įtiktų ES“, – cituojama D.Grybauskaitė.

    • #4 by douktris on 27 gruodžio, 2010 - 9:52 pm

      o kaip kitaip ji gali ciulbeti apie Batjka, kai sis turi yrodymus apie jos ir jewrosojuzo nesvarius darbelius Baltarusijoj

      jei prisimenat, LT pareiguno sulaikymas su “narkotikais“ (doleriais) baltarusiu “opozicijai“

      • #5 by Andrius on 27 gruodžio, 2010 - 10:12 pm

        Batjkos įrodymų niekas rimtai nevertina.Mat iki šiol dar nepateikė “įrodymų“ ,kur dingo keliolika opozicijos veikėjų dar jo prezidentavimo pradžioj?Visai gali būti,kad Batja su savo KGBistais juos ne tik nužudė,bet ir suvalgė…:)

      • #6 by douktris on 27 gruodžio, 2010 - 10:20 pm

        kai priesai ciulba jam ditirambus, Batjka gali reiksmingai patylet.

        kazkodel nebeydomus pasidare “musu“ dermokratams tie dinge “opozicijos“ veikejai…….
        matyt, aciu reiktu tarti aa Pociunui.

      • #7 by Andrius on 27 gruodžio, 2010 - 10:32 pm

        Demokratams jie įdomūs.“Neįdomūs“ jie lovio senbuviams,kurie jau susigyveno su savo sočia bei “riebia“ padėtim.Matyt rinktam valdžios atstovui “išsitrina “ atmintis ir visos vertybės-prieš akis “majačina “ tik lovys ,o dėl to ir mintys sukasi,kaip išsilaikyti,o ne ką nuveikti žmonėms.Tačiau tai-tiesus kelias į politinį šiukšlyną.Tas pat būna ir versle,kai nustoji dirbti klientui ir ima suktis mintys apie pinigus:)Grybės reitingai bus jau kiti,nes ji visai neseniai leptelėjo,kad grąžinti pensijas yra nusikaltimas.:)Grąžinti maximai beveik milijardą krizės įkarštyje ,net nepabandžius derėtis ir paieškoti teisybės teisme-ne nusikaltimas:)?O gal -taip sutarta?

      • #8 by Andrius on 27 gruodžio, 2010 - 10:37 pm

        Citata:
        “Tegyvuoja socializmas ir deficitas!

        Prezidentė Dalia Grybauskaitė į prekybos centrus kreipėsi kaip motina, bet partinės mokyklos kalba: „Jeigu kitaip susikalbėti neišeina, nėra geros valios ir supratimo, tuomet gali tekti griebtis įstatymo.“ Kažin kuo ji rėmėsi – gera valia ar įstatymu, kai 2002 metais, eidama finansų ministrės pareigas, neprieštaravo, kad „VP Market“ pasinaudotų invalidams teikiama lengvata ir susigrąžintų iš valstybės 76 milijonus litų pridėtinės vertės mokesčio?”

  4. #9 by Andrius on 29 gruodžio, 2010 - 5:51 pm

    Šios dienos įvykiai “durnių laive“…:)

    “Seimo narys, konservatorius Mantas Adomėnas atsiprašė baltarusių atstovų už nekompetentingus Lietuvos rinkimų stebėtojus ir Dalios Grybauskaitės paramą A.Lukašenkai.

    „Noriu atsiprašyti už mūsų prezidentę, kuri, kaip žinoma, pareiškė visiškai nekorektiškai savo paramą A.Lukašenkai. Aš manau, kad ji pati atsiprašys jūsų tautos“, – teigė M.Adomėnas.“

  5. #10 by Wikikubiliks on 29 gruodžio, 2010 - 9:58 pm

    Tomai,jus balse smarkiai “apdoroti“ bando tautinės VSD klapčiukai.:)Laikykitės.

  6. #11 by Wikikubiliks on 31 gruodžio, 2010 - 8:38 pm

    Su Naujaisias,gerb. Tomai.Linkiu sėkmės darbuose.

  7. #12 by atsibodai on 5 sausio, 2011 - 1:43 pm

    su tuom valinsku,ka jis gero nuveike lietuvai?kas cia per maniera prakisineti ta valinska,na netinka jis siame darbe,tik vieta uzima ir ta partija susikta isibarste,kiek galima apie ji,ta nelaimeli???

  1. Wikileaks -like case in Lithuania | Zbygniewas Piwacijus

Parašykite komentarą